Vissza

Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket!

 

Frissen válogatott termelői alapanyagokkal készítjük felmenőink, gyermekkorunk hétköznapi - ünnepi ételeit, és fogadjuk a jóízlésű (oral)lokálpatriótákat, vándorokat, szingliket és családokat, a Ma Vendégeit, akik, haza is vihetik az Alföld hírét (a vitrinből), guszta falatokban mérve ;)

Hétköznapokon naponta változó déli ebéd menüvel várunk benneteket. Ebben általában 2 féle leves és 3-4 féle főétel közül választhattok.

Kedd, szerda és csütörtök esténként szabadszedéses háztáji vacsorákkal, az úgynevezett Terülj, Terülj asztalkámmal készülünk!

Októberben bevezető áron 1990.- Ft/fő, 6 éves korig ingyenes, 6-14 éves kor között 990.- Ft/fő‼️

Terülj, Terülj asztalkám ajánlatunk (kedd, szerda, csütörtökön) 18:00-20:00 ig, illetve 20:30-22:30-ig elérhetőek!

Péntekenként a Jazzy Trio élőzenés estjein pihenhetjük ki a hét fáradalmait! 19 órától világslágerek szólalnak meg a banda jazzes átdolgozásaiban! Ne legyetek feszélyezettek, indulás a tancparkett!

A'la carte étlapunk 3-4 havonta változik, követve az évszakokat, próbálunk mindent a szezonhoz igazítani!

Hetente megújuló Tyúkok ajánlatában kicsit elrugaszkodunk a magyaros konyhától, igyekszünk többféle gasztronómiai kultúrát is bemutatni nektek!

Egy dologban biztos lehetsz! Nálunk sosem kapsz előre elkészített, nagyüzemi, mirelit, agyon tartósított, állományjavított termékeket! Törekszünk rá, hogy amennyire csak lehet gondosan válogatott, helyi, termelői alapanyagokból készítsük nektek azokat az ételeket, melyeket mi is jó szívvel teszünk a családi asztalra!

4 féle bodaggal is várunk az Anyám Tyúkjaiban!

Mi is az a bodag?

Házi kovászos lepénykenyérben friss helyi zöldségek, kézműves sajtok, saját készítésű kencze-ficzék az alábbi változatokban:

Vegetháryjános (bodag, grillezett házi gouda sajt, saláta , paradicsom, uborka, coleslaw)

Csirkés randiguru (bodag, fűszeres csirkecomb filé, szarvasgombás tejföl, saláta, sajt)

Koca Kombi (bodag, szaftos malac, füstös kencze-ficze, grill lecsó, sült hagyma, bacon, saláta, sajt)

Balkánaán (bodag, pljeskavica, pepperonetta, saláta, sajt)

2016. Szeptember 16.